Hoofdsponsors

prev next

Bus trainingskamp

Verjaardagen

 

Sponsor mee!

Aanmelden Nieuwsbrief

captcha 

Advertentie

 

Logo 1482x1437 Vertical

e-Boekhouden.nl

Duindorp SV-plaatjes sparen bij Hoogvliet!

Hoogvliet heeft ons bestuur benaderd voor een lokale plaatjesactie waarin onze eigen leden nu eens de toppers zijn waarvan een plaatje gemaakt is. In overleg met Hoogvliet is ervoor gekozen om binnen onze club alle teams mee te laten draaien in deze plaatjesactie.

 De droom van deze Duindorp-leden wordt nu werkelijkheid ! Plaatjes van jezelf en andere Duindorp-leden zijn volgend voorjaar verkrijgbaar bij Hoogvliet Tesselseplein. Het bestuur ziet in deze actie een geweldige kans de vereniging extra te promoten en wil haar leden vanzelfsprekend deze kans niet onthouden. 

Om deze actie tot een groot succes te maken is het van belang dat alle betreffende leden op de foto verschijnen. Hiertoe zal er op een nader te bepalen dag een fotograaf aanwezig zijn op onze accommodatie . Om alles in goede banen te leiden wordt er een schema opgesteld. Zorg dat je op tijd aanwezig bent !!!!!!! 

Er is overigens geen verplichting om deel te nemen aan deze plaatjesactie. Als je jezelf laat fotograferen zie je natuurlijk wel af van je portretrecht en geef je ons toestemming om je foto te laten gebruiken voor het maken van een sportplaatje in deze actie.

Mis deze unieke kans niet !

Copyright © 2017. Template created bij Webteam Duindorp SV