Hoofdsponsors

prev next

Bus trainingskamp

Verjaardagen

 

Sponsor mee!

Aanmelden Nieuwsbrief

captcha 

Advertentie

 

Logo 1482x1437 Vertical

e-Boekhouden.nl

Trainingskamp Duindorp SV

Op woensdag 10 januari zal de ploeg van Roel Zandbergen vertrekken naar Zuid Spanje naar de kustplaats Benalmadena om zich daar voor te bereiden op de tweede helft van de competitie. Er word vertrokken vanaf Rotterdam/Den Haag vliegveld om 7.45 en de ploeg zal dan rond 10.00 landen op Malaga vliegveld en dan richting Hotel Siroco vertrekken.

Dit trainingskamp zal in het teken staan van saamhorigheid, plezier maar zeker ook een hoge voetbalintensiteit. Er gaan maar liefst 24 spelers mee,7 personen van de begeleiding en 6 sponsoren. Een geweldig iets omdat iedereen zelf de kosten voor dit trainingskamp voor zijn rekening heeft genomen.

Er zal woensdag om 15.30 getraind worden op het prachtig trainingscomplex Futbol Benalmadena Pueblo tot 17.00 daarna zal men terugkeren voor het diner en zullen de spelers gebruik kunnen maken van de verzorging, stoombad of fitnessruimte.

Donderdag 11 januari zal de ochtend beginnen om 8.00 aan het ontbijt en om 10.00 zal er weer getraind worden, daarna zal men weer aanschuiven voor de lunch en hebben de spelers de rest van de middag vrij te besteden om zich vervolgens weer te melden bij het diner van het hotel. De rest van de avond zijn er geen verplichtingen meer.

Vrijdag 12 januari zullen de spelers om 9.30 zich weer melden aan het ontbijt . Om 12.00 zet het gehele gezelschap zich richting de spelersbus om richting Estepona te reizen wat op een klein uurtje rijden ligt van Benalmadena om daar te gaan voetgolven op 1 van de prachtige resorts. Na dit alles zullen ze richting het hotel gaan om zich op te frissen voor we weer kunnen aanschuiven voor het diner. Na het diner zullen de technische staf en de spelers zich samenvoegen voor technische en tactische besprekingen voor de tweede helft van het seizoen.

Zaterdag 13 januari zullen de spelers zich melden om 8.00 aan het ontbijt om vandaar uit richting het voetbalcomplex te gaan want om 11.00 wacht daar onze tegenstander voor de oefenwedstrijd. Hierna zal de ploeg van Roel Zandbergen terugkeren naar het hotel en zullen er verder geen voetbalactiviteiten meer op het programma staan.

Zondag 14 januari zal het hele gezelschap terugkeren, er word om 11.35 teruggevlogen richting Schiphol. Vanaf dinsdag 16 januari zal er dan weer begonnen worden met de normale trainingsdagen en zal op zaterdag 20 januari worden gespeeld tegen 1ste klasser Te Werve.

Copyright © 2017. Template created bij Webteam Duindorp SV