gaslicht.com logo2

Contributie: Krijg jij een kaart?

  Nog steeds zijn er leden die hun contributie niet of slechts gedeeltelijk hebben betaald. Zijn krijgen bij deze de gele kaart voorgehouden. Het is voor de club met momenteel niet veel inkomsten moeilijk het hoofd boven water te houden. De inkomsten zijn door de lange winterstop en de vorst daarna drastisch terug gelopen terwijl de vaste lasten gewoon door gaan. Betaal daarom direct jouw achterstallige contributie!
  Betaal jij binnen 2 weken niet je achterstand dan zullen wij jou de rode kaart voorhouden. Je bent dan geschorst voor wedstrijden totdat jij jouw contributie volledig hebt betaald. Weet je niet hoeveel je nog moet betalen? Stuur dan even een mail naar penningmeester@duindorpsv.nl of bel even met 06-53761296. Laat je medespelers niet in de steek!

Leave a Reply