gaslicht.com logo2

Hulp gekregen, maar ook gevraagd

Afgelopen zaterdag was het gigantisch druk. Tot laat bleven er mensen zitten en de mensen achter de bar en in de keuken hebben dat geweten. Doordat een paar mensen om verschillende redenen alsnog niet konden komen was de druk voor diegenen die er stonden enorm. Maar ze stonden er wel. Hulde voor hen. Maar ook hulde voor de mensen die zagen hoe zij worstelden en spontaan hun hulp aanboden. Klasse mensen!

Maar dat brengt ons bij het eigenlijke probleem! Momenteel moeten we het doen met veel te weinig en ook nog eens steeds dezelfde mensen. Daarom een dringende oproep aan allen, spelers, ouders maar ook donateurs en anderen die Duindorp SV een warm hart toedragen. Geef je op voor eens een bar of keukendienst. Dit kan bij Lisa van der Zijden, Ricardo Dekker en Peter van Zanten. Want als er geen uitbreiding komt dan gaan we ooit vastlopen en zal er geen bezetting zijn om jullie allemaal te voorzien van een drankje of hapje. Wij, de mensen die er nu alles aan doen om Duindorp SV weer groot te maken, rekenen op jullie!

Leave a Reply