gaslicht.com logo2

Site Duindorp S.V. vernieuwd

We zijn zeer verheugd dat onze website is vernieuwd!

De nieuwe uitstraling van www.duindorpsv.nl is meer eigentijds en gebruiksvriendelijker. Het ontwerp is volledig gewijzigd en heeft een moderne uitstraling gekregen. Wel is de site nog ‘under construction’, want nog niet alle informatie is overgezet of voor handen.en de indeling is ook even puzzelen. Nog niet klaar dus, maar we hebben er voor gekozen om het wel alvast live te zetten, zodat er getest kan worden. En gaandeweg zetten we de puntje op de i.

Onze nieuwe website wordt straks een dynamisch medium. Dat betekent dat we net als op Facebook regelmatiger updates kunnen gaan geven. Het streven is een open en duidelijke communcatie, zodat we iedereen van de ontwikkelingen op de club op de hoogte kunnen houden.

Heb je tips, aanvullingen of andere opmerkingen over de website dan horen wij dit heel graag. Met elkaar kunnen we zorgen voor goede communicatie!

Screenshot nieuw ontwerp

Mailen kan naar info@duindorpsv.nl.

Leave a Reply