gaslicht.com logo2

Help jij Mandy v Schaik naar Robinson Island?

Mandy van Schaik is al weken lang bezig om een plaats te bemachtigen op de casting dag voor Robinson Island. Een aantal keren is ze erg dichtbij geweest, maar nu is echt haar laatste kans. Mandy staat op dit moment zevende, maar om daar te blijven heeft ze echt nog wat stemmen nodig!

Aanstaande Maandag 9-4-2018 om 10:00 uur eindigt de laatste ronde en dan is het de bedoeling dat Mandy in de top 7 eindigt. Jullie kunnen haar daarbij helpen door te stemmen op onderstaande link. Je kunt stemmen door op het rode duimpje te drukken. Stemmen kan via Facebook én via mail, je kunt dus vaker dan eenmalig stemmen. Vergeet daarna niet de link te activeren in de mailbox.

Stemmen kan hier: https://www.expeditierobinson.nl/profiel/801!

Leave a Reply