gaslicht.com logo2

Meisjesvoetbal op Duindorp S.V. groeit en bloeit

Het meisjesvoetbal bij Duindorp S.V. bloeit als nooit tevoren. De club telt inmiddels twee meidenteams; de MO-11 en MO-17.

Bij de meisjes onder de 11 trainen zelfs inmiddels zo’n 22 meiden mee. Hier zijn we als club heel blij mee!
Dit seizoen is er 1 elftal, dus helaas kan nog niet iedereen wedstrijden voetballen. Maar daar komt volgend seizoen verandering in. Er zullen dan twee teams ingeschreven worden, zodat iedereen lekker kan gaan voetballen op de zaterdag. De indeling voor deze teams wordt pas bepaald aan het begin van volgend seizoen, dus groepsverdelingen op trainingen zeggen nu nog helemaal niks. Op de trainingen staat het voetbalplezier voorop, maar daarnaast wil de trainer zo nu en dan ook de meiden bepaalde behendigheidsoefeningen laten doen. En dat kan soms beter in kleinere groepjes. Mochten hier vragen over zijn, dan kunnen ouders, na afloop van de training, de trainer eventueel om uitleg vragen.

Nog een mededeling t.a.v. de gesponsorde kleding:
Aan het eind van het seizoen zal gevraagd worden of iedereen zijn gesponsorde kleding (shirt, broek, sokken, tas en trainingspak) inlevert, zodat bekeken kan worden hoeveel er nieuw aangevuld moet worden. Aan het begin van het nieuwe seizoen zorgen we er weer voor dat iedereen mooi aangekleed het veld op kan.

Leave a Reply