gaslicht.com logo2

Leuke pot voetbal JO-7 tegen ODB

Vandaag hadden de toppertjes van de JO-7 er weer zin in. Om 9.00 uur verzamelen op Duindorp, ouders ff een bakkie en de boys onderling al aan het voetballen om warm te draaien. Om 10 uur waren we er klaar voor, op het veld van ODB. Waar we weer hebben genoten van een leuke pot voetbal.

Opgesplitst in twee teams gingen we er tegen aan. Het ene team van ODB bood wat meer tegenstand, doordat ze daar een kleine balkunstenaar hadden lopen, die er heel wat doelpuntjes wist in te prikken. Maar tegen het andere team gingen onze boys als beesten tekeer. Riley, Dani en Delano waren zoals altijd weer lekker aan het knallen en de nieuwelingen Jari en Djano maakten het ODB ook moeilijk.

Gio en de Tony’s gooiden hun trucendoos weer open om het de tegenstander moeilijk te maken. Gelukkig is Richant ook weer hersteld van zijn operatie en hebben we weer kunnen genieten van zijn spel. Ook die gasten van Bruijn, Dion en Björn, hadden er zin an en wisten allebei een mooi doelpunt te scoren.

En dan Nio, Tony van B. en Jayden…, ze zijn klein van stuk, maar hebben weer gevoetbald vandaag als tijgers.
Jongens, alle ouders zijn heel trots op julie!!!

Klik hier voor alle foto’s.

Leave a Reply