gaslicht.com logo2

JO07 te sterk voor PSG Vogel!

Vanmorgen moesten onze jongens van de JO-7 aantreden tegen PSG Vogels. Het was een heerlijke ochtend voor een mooi potje voetbal. We spelen 4 tegen 4, dus er waren twee teams gemaakt.

Beiden teams gingen direct goed van start, bij allebei werd er snel gescoord. Jari knalde er op het ene veld er 1 in en op het andere veld was de openingstreffer van Tony van Beelen. PSG Vogels bood goed tegenstand en pikte zo nu en dan een doelpuntje mee. Maar Duindorp was vandaag te sterk. We hebben kunnen genieten van goed voetbalspel en mooie doelpunten.

In de achterhoede hielden Riley en Björn weer een hoop ballen tegen en knalden de ballen naar voren, zodat Dion, Jayden en Gio konden scoren. Aan de andere kant stonden er drie Taaltjes (Tony, Dani en Tony) in het veld en die waren natuurlijk niet te stoppen. Met veel pit werd er gevoetbald en gescoord. Ook onze Richant was weer goed voor een paar doelpunten. Kortom een mooie ochtend!!

Leave a Reply