gaslicht.com logo2

Overschrijven van en naar Duindorp SV

Het seizoen zit er bijna weer op. Het afgelopen jaar bracht successen, teleurstellingen maar ook veel plezier. De vakantieperiode komt eraan en wij hopen dat een ieder een aangename periode zal beleven met veel mooi weer.

Enkelen zullen ons verlaten maar wij zullen ook nieuwe spelers verwelkomen. Voor wie van vereniging wil veranderen nog even de regels:

Je meld je aan bij je nieuwe club. Dit dient voor 15 juni te gebeuren. Aan de hand van jouw gegevens (naam, geboortedatum, spelersnummer en oude club) zullen zij in Sportlink een overschrijvingsverzoek indienen. Dit wordt door je oude club eerst beoordeeld. Mocht jij bijvoorbeeld een contributie achterstand hebben of spullen in bruikleen hebben gekregen en deze nog niet hebben betaald of teruggegeven, dan kan jouw overschrijving worden geblokkeerd totdat je aan je verplichtingen hebt voldaan. Is alles in orde dan zal de overschrijving worden goedgekeurd.

Voor diegenen die de overstap naar Duindorp SV willen maken is daar de gelegenheid toe om je op dinsdag- en/of donderdagavond tussen 19:00 uur en 21:00 uur te melden of anders op afspraak via telefoonnummer 06-53761296.

Leave a Reply