gaslicht.com logo2

Mededelingen Jeugdbestuur

Het einde van het seizoen nadert. Met nog één wedstrijd, een training en een aantal toernooien voor de boeg, kunnen we terugkijken op een mooi voetbalseizoen.
We zijn in ledenaantal verdubbeld, goede prestaties op het veld en we hebben een paar mooie activiteiten georganiseerd!

Voordat het seizoen sluit hebben we nog een aantal verzoeken en mededelingen:

Laatste training

De laatste training is op woensdag 30 mei a.s. Na afloop van de trainingen is er voor alle jeugdleden wat te eten en drinken in de kantine.

Kleding

Wij willen iedereen vragen uiterlijk maandag 11 juni a.s. de gesponsorde kleding in te leveren op de club (bij een trainer of leider). We willen namelijk per team inventariseren wat er nieuw gekocht moet worden en wat er nog eventueel bruikbaar is.

Het gaat om de volgende kleding:
– voetbaltenue: shirt, broekje en kousen
– Trainingspak (jasje en broek)

Voetbaltas mag je houden!
Aan het begin van het nieuwe seizoen krijg je tijdig weer kleding.

Indelingsproces

Omdat we het afgelopen seizoen zo zijn gegroeid, zullen we voor het aankomende seizoen nieuwe teamindelingen moeten maken, zodat iedereen lekker volop kan gaan voetballen. Die nieuwe indeling zal met name uitgaan van de leeftijd. Begin september (als de nieuwe aanmeldingen ook binnen zijn) zullen de teamindelingen bekend gemaakt worden.

Nieuwe leden


Als je lid wilt worden van een leuke gezellige voetbalvereniging? Dan ben je bij Duindorp S.V. natuurlijk aan het goede adres! Wie lid wilt worden, stuurt een email aan: ledenadmie@duindorpsv.nl.
Er wordt dan contact opgenomen door Duindorp S.V. via de email of telefonisch. Vervolgens zal aangegeven worden wanneer je mee kan trainen. Meedoen met de training kan altijd, maar of er direct plaats is in één van de teams om ook op de zaterdagen te voetballen hangt af van de grootte van de teams van de desbetreffende leeftijd. Dat zal dan eerst nader bekeken worden.

Jeugdsponsors en vrijwilligers

Wij kunnen onze sponsors niet vaak genoeg bedanken, want met hun bijdrage hebben we mooie dingen voor elkaar gekregen dit seizoen!:

– Leuke Jeugd-activiteiten als eten na de trainingen, Halloween, Sinterklaas, Carnaval en Mini-kamp;
– Materialen ten behoeve van de training;
– Aankleden van onze teams;
– En aanvullen van tenues en trainingspakken voor nieuwe leden.

Ook de groep vrijwilligers zijn wij enorm dankbaar. Allemaal op verschillende vlakken dragen zij hun steentje bij. Zo krijgen wij met z’n allen een hoop dingen voor elkaar.

Ook in het seizoen 2018/2019 hopen wij op allemaal weer te kunnen rekenen!

Wie interesse heeft om de jeugd te sponsoren met ‘een jeugdbordje’, kleding, een bord langs de lijn of op een andere manier, kan contact opnemen met iemand van het Jeugdbestuur.

Informatiebijeenkomst ouders

Begin september is er een informatiebijeenkomst voor alle ouders/verzorgers van onze jeugdleden. Tijdens die bijeenkomst willen we het nieuwe Jeugdplan op hoofdlijnen presenteren en een aantal belangrijke zaken met elkaar bespreken en afspreken, zodat we straks ook weer een goed seizoen kunnen draaien. De datum zal nog tijdig bekend gemaakt worden.

Tot slot veel voetbalplezier toegewenst tijdens de laatste wedstrijd en de toernooien. Tot na de zomer weer!

Met vriendelijke groet,

Jeugdbestuur Duindorp S.V.

Leave a Reply