gaslicht.com logo2

Afscheid van Roel Zandbergen

Het seizoen is voorbij en de laatste wedstrijd is gespeeld en hiermee is ook het moment aangebroken dat Roel van Zandbergen afscheid neemt van Duindorp S.V.

Als trainer van Zaterdag 1 heeft hij 5 jaar lang zich ingezet om samen met de selectie een goede prestatie neer te zetten. Het einde van dit seizoen stond vooral in het teken een plek te behouden in de derde klasse. En dat is gelukt!

Als trainer van de selectie van een club ben je de spil van een vereniging. Week in, week uit zet je je samen met de spelers in om mooie wedstrijden te spelen. De ene week lukt dat wel, de andere week niet. Maar altijd is daar de passie om er samen het beste van te maken. En dat is waar Roel in die jaren altijd voor ging.

Toch breekt er voor een trainer soms het moment aan dat hij en de club afscheid van elkaar moeten nemen. En dat is nu het geval. Een nieuwe trainer neemt nu zijn taken het volgende seizoen over. Maar dat neemt niet weg dat het voor sommigen spijtig is dat Roel Duindorp S.V. moet verlaten. Daarom willen wij ook hier Roel nogmaals bedanken voor de afgelopen jaren en zijn inzet bij Duindorp S.V.

Tot slot, eenmaal een Duindorp SV-er, betekent voor altijd een Duindorp SV-er. Dus Roel, we hopen zeker je volgend seizoen nog eens langs de lijn te zien!

Dank voor de afgelopen jaren!!

Leave a Reply