gaslicht.com logo2

Talentvolle jeugdspelers toegevoegd aan selectie

Naast een paar versterkingen van buitenaf en met de terugkomst van een paar spelers is de technische staf ook verheugd dat enkele jeugdspelers zijn toegevoegd aan de selectie.

Damian Mallee,  17 jaar en komt over van SVV Scheveningen. Hiervoor kwam hij al uit voor Duindorp SV. Damian is een talentvolle aanvaller dat is ook ADO niet ontgaan en heeft daar afgelopen seizoen een aantal oefenwedstrijden gespeeld.

Jermy Keus, 17 jaar en de zoon van Ferry Keus oud speler Duindorp SV en nu tevens teammanager bij het eerste elftal. Jermy heeft al een aantal wedstrijden gekeept in competitie verband met Duindorp 1. Jermy word vervroegd toegevoegd en zal de concurrentie aangaan met Henk Knetemann

Jody Erkens, 17 jaar. Jody maakte al 2 jaar geleden zijn debuut in het eerste team. Dit talent werd al gauw gezien en Jody ging naar Quick  en daarna SVV Scheveningen. Nu is  deze aanvaller terug op het oude nest.

Mitch Verbruggen 17 jaar en Nick Rombout 17 jaar , Rick Keus 17 Jaar , Dani van Alphen 18 jaar, Nick Guth 18 jaar, en Damian Zoutenbier, misschien wel het grootste talent met zijn 15 jaar. Al deze jongens waren al vaste spelers van het tweede team wat kampioen werd onder Danny Voskuil zijn leiding.

Het duo Torken/Voskuil is zeer blij met de keuzes van deze spelers om eerder over te stappen naar de selectie. Er ontstaat nu een ideale mix van ervaren spelers en jonge spelers een prima ontwikkeling zeker omdat het allemaal spelerts uit de eigen jeugd betreft.

Comments (1)

  1. Yusuf Ahmedov Mustafov

    Goeienavond ,
    Mijn neef is uit Bulgarije gekomen.En hij wil graag voetballen en dichtbijste vereninging is Duindorp .Hij wil ff komen trainen ,met vriendelijke groet A.S. Ahmed.Hier laat ik mijn telefoon nummer 0653434068

Leave a Reply