gaslicht.com logo2

Duindorp Vreugdevuur StraatvoetbalCup

Om de opbouwdagen voor de jeugd nog leuker te maken organiseren onze vrienden van Duindorp Vreugdevuur ieder jaar steeds meer jeugdactiviteiten, zodat zij toch bij het evenement betrokken worden, maar ook weer niet te dicht in de buurt van de bouwplaats komen. Voor het eerst dit jaar organiseren zij de Vreugdevuur Straatvoetbalcup voor alle jeugd t/m 14 jaar! Op een harde ondergrond strijden 16 teams voor de cup, wie zijn de beste straatvoetballers van Duindorp?!

Zowel jongens als meisjes mogen meedoen, jongensteams, meidenteams en gemengde teams zijn allemaal welkom! Er is alleen besloten dat alle teams minimaal 4 spelers en maximaal 5 spelers mogen hebben. Indien er een team inschrijft met 4 spelers moet er minimaal 1 speler onder de 10 jaar meedoen, bij 5 spelers moeten er minimaal 2 spelers onder de 10 jaar meedoen. Zo is het voor de allerkleinste ook leuk om mee te doen en zijn alle teams gelijk!

Iedereen is welkom om mee te doen, dus maak een leuk team met vriendjes uit je sportteam, klasgenootjes, broertjes, zusjes, neefjes, nichtjes, etc, en meld je vandaag nog aan! Je moet alleen zorgen dat je zaterdag 29 december 2018 de hele dag beschikbaar bent!

Inschrijven kan bij Danny, door een (WhatsApp-) bericht te sturen naar 06 3640 3760, met daarin uiteraard een leuke teamnaam. Vermeld bij de inschrijving ook de namen, geslacht en leeftijd van alle teamspelers. Bij twijfel kan de organisatie om legitimatie vragen, wel zo eerlijk he?

Ieder team moet een volwassen teamverantwoordelijke hebben, die het team aanmeld en zijn/haar nummer achterlaat voor het geval van ongelukken, calamiteiten en/of wangedrag.

Heb je geen team vol kunnen maken? Geen probleem, meld je zo snel mogelijk aan en dan probeert de organisatie een of meerdere teams vol te maken met spelertjes die niet in een team zitten.

Er zal gespeeld worden in een toernooiverband. Er zullen 4 poule’s zijn waarvan de nummers 1 en 2 doorgaan naar de finalerondes, welke via een knock-out systeem gespeeld gaan worden. De loting zal later plaats gaan vinden, waarna ieder team bericht krijgt.

Leave a Reply