gaslicht.com logo2

Wanneer dranken in plastic bekers?

Regelmatig bestaat er nog verwarring over de KNVB-regels m.b.t. drank, langs de lijn en op het terrein. De regels zijn duidelijk : vanuit de kantine mogen geen alcoholische dranken worden meegenomen, tenzij deze in plastic zijn uitgeschonken. Buiten het afgescheiden terras mag geen alcohol gedronken worden. Non-alcoholische dranken in plastic zijn langs het veld wel toegestaan.

En de huisregel van Duindorp SV is dat er tijdens een thuiswedstrijd van de Zaterdag Selectie tussen 13.30 – 16.30 ook geen dranken in glazen worden geschonken in de kantine. Ook dan gebruiken we plastic bekers.

We zijn er dit seizoen nog strenger op omdat we een waarschuwing hebben gehad. We moeten boetes of punten in mindering echt voorkomen!

Dus tijdens de thuiswedstrijden van Duindorp SV worden alle dranken in plastic bekers verkocht. We gaan er van uit dat alle leden en bezoekers hiervoor begrip tonen. De mensen achter de bar hebben deze regels niet verzonnen en willen ook geen politie-agentje spelen, dus ga a.u.b. hier ook niet in discussie over.

Leave a Reply