gaslicht.com logo2

JO9 Mooie overwinning in de regen

Vandaag moest de JO9-1 naar DVC in Delft. Het was erg vroeg en regende heel hard.

Al snel kwamen ze op 0-2 voor. Maar DVC knokte zich goed terug en kwam weer op 3-2 voorsprong.
Toen kwam onze kanonskogel (Damian) en die scoorde er twee achter elkaar. Toen stond het 3-4. Vervolgens scoorde Jessie nog een penalty, omdat DVC in het heetst van de strijd hands had gemaakt bij het strafschopgebied (3-5).

Het was een spannende wedstrijd. DVC kwam op 6-5 voorsprong, maar door goed teamwerk en goed verdedigend werk van Jody en Erland, wisten we de wedstrijd toch nog onze kant op te kantelen. Op het middenveld hielden Emin en Richant alles dicht en zo konden we vlak voor tijd de wedstrijd opslot zetten en er 7-8 van maken!
Het was een hele leuke wedstrijd👍🏻

Leave a Reply