gaslicht.com logo2

Monsterachtige overwinning JO9

Afgelopen zaterdag kwamen niet alleen de spoken van Halloween🎃 bij Duindorp S.V. op bezoek, maar ook Laakkwartier JO9-2.

Het leek wel of onze jongens werden opgejaagd door de spoken die rondzwierven op Duindorp S.V., want ze hadden dan ook een knallende start.

Jessie scoorde al binnen 10 minuten een hatrick . Damian ging ook weer als een razende tekeer, dit keer als opkomende back. Ook hij heeft weer een aantal mooie goals achter zijn naam. Richant, Erland, Paul, Emmin en Gerrie zwierven vanuit de achterste linie als ontzichtbare geesten🧟‍♂️ door de verdediging van Laakkwartier en daar vloeide ook weer hele mooie doepunten uit voort. Paul en Gerrie stonden in het goal, dit deden ze als een bezetene. Er gingen maar 2 ballen langs de doellijn.

Tot slot zwierf Jody rond het veld als een monster💀 op jacht naar zijn doelpunt. En na een mooie solo ..BAM!!!!!💪🏻💪🏻 Een schot om nooit te vergeten. Een DOELPUNT voor ons, de mooiste tot nu toe !!!!!!

12-2 gewonnen jongens! We zijn trots op jullie💪🏻

Leave a Reply