gaslicht.com logo2

Lieve Gerda, rust zacht…

Afgelopen maandag hebben wij kennis genomen van het verdrietige bericht dat Gerda Taal-Groen is overleden. Gerda was de geliefde moeder van Rinus, Pieter en Dennis Taal en de lieve oma van een aantal van onze leden. Samen met haar man Rien was zij een bekend gezicht op onze vereniging. Al jaren een trouwe supporter langs de velden. Ze was trots op haar jongens, kleinkinderen en ook op de club Duindorp S.V. Dat laatste blijkt wel uit het feit dat zij elk bericht op Social media altijd deelde, de ontelbare keren dat zij aanwezig was bij de wedstrijden van haar zoons en kleinkinderen en de hoeveelheid aan foto’s en krantenberichten die zij de afgelopen jaren allemaal bewaard heeft.

Haar warme en lieve persoonlijkheid zal erg gemist worden. Ons medeleven gaat uit naar haar man, kinderen, kleinkinderen en andere familieleden en nabestaanden.
Wij wensen hen allemaal veel sterkte en kracht in deze moeilijke tijd.
Als club weten we in ieder geval dat enorm veel leden meeleven met Rinus, Pieter en Dennis en hun vader en gezinnen. Daar waar het kan zullen we hen steunen.

De vlag gaat halfstok, zaterdag a.s. houden we minuut stilte bij de jeugdwedstrijden en vanuit Duindorp S.V. zullen bloemen worden geregeld.

Meer informatie over de condoleance en crematie a.s. zaterdag volgt.

Comments (2)

  1. Henk Salari,trainer VDL

    Mede namens selectie en begeleiding wil ik alle nabestaanden,vrienden heel veel sterkte wensen voor de komende tijd.

Leave a Reply