gaslicht.com logo2

Contributie seizoen 2019/2020

Hoewel de meeste leden voorlopig nog lekker van de vakantie aan het genieten zijn, zijn wij al druk bezig het nieuwe seizoen voor te bereiden.

Vanuit de KNVB verwachten we dat vanaf 16 augustus de indeling van de teams klaar zal staan op de voetbal.nl app. Voor de selectie geldt dat deze poule indeling al bekend is (nog geen speeldata). We hebben dit jaar weer meer teams kunnen inschrijven, dus het gaat goed met Duindorp S.V.

Vrouwen 1 is echter nog wel op zoek naar versterking, ze trainen op donderdag van 18:00-19:30 en spelen op de zondag. Mocht je interesse hebben om dit team te versterken, neem dan even contact op via info@duindorpsv.nl

Contributie via Club Collect

 We zullen de eerste berichten vanaf 8 augustus gaan versturen vanuit Club Collect. Deze berichten zullen via mail/ mobiel verzonden worden, met de vraag om je Club Collect account aan te passen naar de betaalwijze die je wilt instellen en je gegevens te controleren. Het is mogelijk om in termijnen te betalen (4 termijnen).

Heb je eind augustus nog geen bericht gehad van Club Collect, stuur dan even een mail naar secretaris@duindorpsv.nl

Hieronder de contributiebedragen van dit seizoen, deze zijn gelijk aan vorig seizoen 2018/2019.

Ben je in bezit van een ooievaarspas? Dan krijg je korting, de pas dient echter wel gescand te worden. Dit kan tot 1 oktober 2019. Maak hiervoor een afspraak via secretaris@duindorpsv.nl

Categorie Bedrag Korting Ooievaarspas*
Senioren  220,- euro  110,- euro
Junioren O13 – O19  110,- euro  110,- euro
Pupillen O7 – O12  100,- euro  100,- euro
Ukkies  25,- euro  25,- euro
Niet spelend  80,- euro  40,- euro

*  Geldt alleen als ooievaarspas gescand is!

We verwachten dat we vanaf 26 augustus onze velden weer kunnen gebruiken voor de eerste trainingen.

Groet,

Bestuur Duindorp S.V.

 

Leave a Reply