Duindorp SV 17/18-1


Beste Bezoeker,
 
Het duurt nog 2 maanden voordat de trainingen weer beginnen maar toch willen wij jullie op de hoogte brengen van het laatste nieuws. Ten eerste wordt er druk geklust aan het washok, materiaalhok, jeugdkamer en de kamer voor Football Factory. Ten tweede wordt deze rustige periode ook gebruikt om klein onderhoud en de grote schoonmaak uit te voeren zodat bij aanvang van de eerste trainingen alles tip top in orde is.

En tenslotte zijn wij nu al druk bezig met de contributie voor het komen seizoen. Voor de inning van de contributie zijn wij een samenwerkingsverband aangegaan met ClubCollect. ClubCollect zal namens de vereniging naar ieder lid die contributie dient te betalen een e-mail, SMS of brief verzenden met het verzoek de contributie te voldoen. In deze berichten is een link opgenomen. Via deze link kunt u de betaling per automatische incasso of via iDEAL voldoen. Hierbij kunt u aangeven deze betaling in één keer te voldoen of in termijnen (voor gespreid betalen wordt een klein bedrag in rekening gebracht en is alleen mogelijk via automatische incasso). Voor de aangegeven vervaldatum dient de betaling te worden voldaan. Indien u heeft gekozen voor betaling in termijnen dan krijgt u voor elke vervaldatum een herinnering per e-mail, SMS of brief.

Indien de club nog niet beschikt over uw (juiste) telefoonnummer en/of e-mailadres dan zult u binnenkort een brief ontvangen met een inlogcode voor een beveiligde webpagina waar u deze gegevens kunt invullen. U kunt de juiste gegevens uiteraard ook persoonlijk doorgeven aan de penningmeester/ledenadministrateur of via www.clubcollect.com/goede-start. Meer informatie over de werkwijze van ClubCollect kunt u vinden op www.clubcollect.com.

Wij wijzen er nu al op dat jeugdleden met een Ooievaarspas bij deze wijze van werken geen bericht krijgen omdat de volledige contributie via de gemeente Den Haag loopt. Voor seniorleden geld dat zij een bericht krijgen naar aanleiding van de voor hen aangepaste contributie. Voor beide groepen geld dat de Ooievaarspas voor 1 oktober gescand dient te worden. Indien dit achterwege wordt gelaten zal de volledige inning van de contributie alsnog worden overgedragen aan ClubCollect.   

Webteam Duindorp SV

U kunt zich hier afmelden voor de nieuwsbrief.