Duindorp SV 17/18-3


Beste Bezoeker,
 
Verleden week melden we dat er mensen bezig zijn om de jeugdcommissie weer een nieuw leven te geven. Vanuit de leiding van de jeugd en ook de ouders wordt daar nu invulling aan gegeven. De afgelopen tijd is ook al begonnen met de opleiding van trainers voor de jeugd met een fraai resultaat voor Michel Simonis en Marco Harteveld die hun opleiding met een goed resultaat hebben afgerond. Gefeliciteerd mannen!

De komende tijd zullen wij jullie verder op de hoogte houden over de ontwikkelingen bij de jeugd en wellicht een beroep op jullie doen. Dat doen we dan nu ook maar alvast want op de website vind je een link naar een crowdfunding actie t.b.v. de jeugd. Omdat we nog steeds gen rijke vereniging zijn en alle kleine beetjes helpen willen wij jullie vragen een kleine donatie daar te doen. De jeugd en begeleiding zullen u dankbaar zijn.

Afgelopen donderdag is door ClubCollect per mail, SMS of brief de aanschrijving voor de contributie gedaan. In het bericht staat een link waarmee je kunt inloggen op jouw betreffende pagina. Daar kan je aangeven of je direct betaalt via Ideal, of in termijnen wilt betalen. Doe je dit niet en is je rekeningnummer bekend dan wordt de contributie in één keer geïncasseerd en wel op 21 juli. Is je rekening niet bekend dan dien je toch in één keer te betalen of anders alsnog je rekening op te geven en voor termijnbetaling te kiezen. Is voor 21 juli geen betaling of verzoek om in termijnen te betalen ontvangen dan zal aan het vervolgtraject direct extra kosten zijn verbonden die direct door ClubCollect aan het betreffende lid worden doorbelast. Wij kunnen via de site van ClubCollect direct monitoren wat de stand van zaken is en zullen hier in de volgende nieuwsbrieven verslag van doen.

Volgende week zullen we jullie een update geven hoe het gaat met de contributie verwerking en ook nog eens een tijdlijn publiceren wanneer welke stap dient te zijn gezet of door ClubCollect wordt ondernomen.

Tot de volgende week!

Webteam Duindorp SV

U kunt zich hier afmelden voor de nieuwsbrief.