Duindorp SV 17/18-4


Beste Bezoeker,

Indeling Zaterdag 3e Klasse B

 
De indeling van Zaterdag 1 is bekend gemaakt en ziet er als volgt uit:

Ariston’80, Duindorp SV, GDA, KMD, Lyra, MSV’71, MVV’27, Maasdijk, Naaldwijk, Quick Steps, Schipluiden, SC Monster, VELO, Verburch

Zodra bekend is hoe het programma er uit komt te zien zullen wij deze ook publiceren,

Contributie het vervolg
 
Nu we bezig zijn met de contributie van zowel het oude als het nieuwe seizoen blijkt vaak dat mensen verhuisd zijn, een ander telefoonnummer hebben of een ander mailadres. Omdat de communicatie steeds meer digitaal gaat is het van belang dat zeker die laatste twee, het telefoonnummer en mailadres, goed staan. Voor informatie of andere zaken dat wij contact met jou op willen nemen is het dus noodzakelijk de juiste gegevens te hebben. Wijzigt er iets laat het dan weten via ledenadmie@duindorpsv.nl. Tenslotte wijzen wij er op dat als de gegevens niet kloppen en daardoor leden niet bereikbaar zijn (zowel telefonisch als schriftelijk) de extra kosten die hiermee gepaard gaan voor rekening van het bewuste lid zijn.

Ook van belang is dat als je in termijnen wilt betalen dit op de website van ClubCollect aangeeft. Als je dat niet doet wordt het gehele bedrag in één keer op 21 juli van je rekening afgeschreven.


Deze week verschenen artikelen:


 

Webteam Duindorp SV

U kunt zich hier afmelden voor de nieuwsbrief.