Duindorp SV 17/18-5


Beste Bezoeker,

Verleden week publiceerden wij de door de KNVB bekend gemaakte indeling van Zaterdag 1. De eerste reactie van diverse trainers van ploegen in de 3e Klasse B heeft u op de diverse voetbalwebsite's kunnen lezen en de ambities zijn ook al weer uitgesproken. Onze eigen trainer, Roel Zandbergen, geeft aan dat het een zware klasse is en dat hij bij behoud in deze klasse zich wereldkampioen zal voelen.

Vanmorgen is ook de bekerindeling bekend gemaakt. Duindorp SV neemt het op tegen Oegstgeest en twee oude bekenden te weten Vredenburch en RAS. De eerste wedstrijd staat gepland op 2 september. Zodra het programma bekend is zullen wij dat uiteraard laten weten.

Bij de jeugd begint e.e.a. vorm te krijgen. Zij zijn nu ook in het bestuur vertegenwoordigd, hebben een eigen sponsorcommissie en werken hard naar het komende seizoen toe. Volgende week zullen wij proberen een van de gangmakers aan het woord te laten om u kennis te laten maken met de stand van zaken.

Tenslotte toch maar weer even de contributie. Volgende week, 21 juli, zal de automatische incasso plaatsvinden door ClubCollect. Heeft u niet aangegeven dat u in termijnen wilt betalen dan zal het gehele bedrag eind juli in één keer worden geïncasseerd. Is uw rekeningnummer niet bekend bij ClubCollect dan dient u zelf voor 21 juli via de IDeal-link betaald te hebben. Wij wijzen er op dat indien er gestorneerd wordt of niet tijdig betaald er direct bijkomende kosten op het al verschuldigde bedrag komen. Regel daarom uw zaken op tijd. Geen mail, SMS of brief ontvangen? Neem dan nu nog snel contact op via ledenadmie@duindorpsv.nl.

Tot volgende week!
  
Webteam Duindorp SV

U kunt zich hier afmelden voor de nieuwsbrief.