Duindorp SV 17/18-6


Beste Bezoeker,
 
Even een dag eerder dan jullie van ons gewend zijn maar vanwege de vernieuwde wijze van innen van contributie en de deadline die deze week verloopt willen we nogmaals de aandacht hier aan schenken.
 
Eind deze week zal voor diegenen die hebben aangegeven dat zij per automatische incasso willen betalen de eerste termijn of indien daarvoor gekozen het volledige bedrag worden afgeschreven. Voor diegenen die niets hebben aangegeven zal begin volgende week het volledig verschuldigde bedrag worden afgeschreven. U heeft nog tot en met donderdag om in te loggen op ClubCollect om uw keuze te maken.

Nogmaals wijzen wij u er op dat het hele traject van incasso nu bij ClubCollect ligt en dat bij stornering of onvoldoende saldo direct extra kosten bij de reeds verschuldigde contributie wordt opgeteld. Nogmaals, maak je keuze nu het nog kan!
 
Voor wat betreft de contributie van vorig jaar kunnen wij melden dat inschakelen van Incassobureau Payt zijn vruchten af begint te werpen. Helaas zijn wij tot deze stap moeten overgaan om de paar notoire wanbetalers achter de broek te zitten. Spijtig voor hen brengt dat extra kosten met zich mee en voor enkelen die het nu nog niet hebben begrepen wacht nog hogere kosten doordat Payt in een aantal gevallen nu Gerechtsdeurwaarder De Schout uit Utrecht gaat inschakelen.

Tenslotte nogmaals een oproep om uw gegevens (adres, mail, telefoon, banknummer) up to date te houden. Wij wijzen erop dat veranderde gegevens die niet zijn doorgegeven onnodige kosten met zich mee kunnen brengen bijvoorbeeld omdat u niet bereikbaar was voor een wedstrijdwijziging of omdat wij geen aankondiging voor de contributie op de juiste wijze naar u konden zenden. Wij, Duindorp SV, zijn nooit hiervoor aansprakelijk te stellen.

Het beloofde item over de jeugd moeten we helaas naar volgende week overhevelen net zoals het programma van het eerste en de indeling van de overige elftallen.


Webteam Duindorp SV

U kunt zich hier afmelden voor de nieuwsbrief.