Duindorp SV 17/18-9


Beste Bezoeker,
 
Enige tijd geleden zijn we een actie begonnen om geld in te zamelen voor de jeugd. Helaas loopt het nog niet echt storm. Een paar bijdragen zijn ontvangen waarvoor onze hartelijke dank. Kom op mensen, geef de jeugd de kans om met goede materialen te kunnen spelen. Je hoeft gaan kapitaal te doneren, elke bijdrage is meegenomen! Klik op de webpagina links op het logo onder/ of op deze link Jeugd actie!

Zaterdag a.s. is het zo ver. De bal gaat weer rollen op de schitterend onderhouden velden. Vanaf 11:00 uur (aanwezig 10:00 uur) zal de selectie aanvangen met de training. Na een ochtendsessie zal er een lunch zijn gevolgd door een middagsessie en we hopen daarna op een gezellige afsluiting van deze eerste dag.

Ook de zondag gaat de eerste schreden op het veld zetten Vanaf 11:00 uur gaan de mannen aan hun conditie werken en wellicht daarna mogelijk weer afbreken. Volgende week meer nieuws over de aanvangsdata en tijden van de jeugd.

Dinsdag 29 augustus gaan we de leiders, aanvoerders en overige geïnteresseerden bijpraten over de wijzigingen m.b.t. het digitale wedstrijdformulier. We zullen de betrokkenen nog een uitnodiging sturen maar ben jij iemand van de doelgroep dan vragen we jou deze datum te reserveren.

Tenslotte nog even de contributie. De nieuwe werkwijze werpt zijn vruchten af. Velen van jullie hebben al betaald of gekozen voor termijnbetaling. Enkelen hebben de weg nog niet kunnen vinden naar ClubCollect of de incasso gestorneerd. Helaas voor hen zijn de nu bijkomende kosten direct voor hun rekening. Nieuwe storno's verhogen de kosten nog meer dus probeer deze te voorkomen!

Deze week verschenen artikelen:
Indelingen op de website
Denk nog even aan de jeugdactie!

Tot volgende week!


Webteam Duindorp SV

U kunt zich hier afmelden voor de nieuwsbrief.