Duindorp SV 17/18-10


Beste Bezoeker,
 
Afgelopen weekend kregen wij het trieste bericht dat Cor Schaap op 61 jarige leeftijd is overleden. Cor, vader van selectiespelers Collin en Daryll was een zeer bekende in de Haagse en Scheveningse voetbalwereld en is ook nog trainer geweest bij Duindorp SV. Wij wensen zijn vrouw, kinderen, overige familieleden en vrienden veel sterkte bij het verwerken van dit enorme verlies. De uitvaartplechtigheid zal vrijdag 18 augustus om 17:00 uur plaatsvinden in Crematorium Ockenburgh, Ockenburghstraat 21, 2553 AA Den Haag. 

De eerste trainingen met de benodigde zweetdruppels zitten er op. Zowel op de zaterdag als op de zondag werd er eerst getraind gevolgd door een barbecue. Deze week alleen maar trainen maar kom op, dat is goed voor het luie zweet.

Zo langzamerhand wordt de website ook weer gevuld met de benodigde gegevens over de beker en competitie. Helaas gaat e.e.a. bij de KNVB weer zeer langzaam maar wij hopen dat voor de aanvang van de bekerwedstrijden e.e.a. compleet is.

Volgende week worden er wat toernooien gespeeld te beginnen bij Semper Altius op Sportpark Hoekpolder in Rijswijk. De wedstrijd in het kader van het Finasecur Assurantiën Toernooi tegen Te Werve staat gepland op dinsdag 22 augustus om 19:30 uur.

Deze week zal ook bekend worden wanneer de jeugd gaat aanvangen met de training. Hou de website in de gaten want daar zal dit z.s.m. gepubliceerd worden.

Deze week verschenen artikelen:
Indelingen op de website


 
Webteam Duindorp SV

U kunt zich hier afmelden voor de nieuwsbrief.