Duindorp SV 17/18-11


Beste Bezoeker,
 
Na de eerste trainingen van de senioren begint nu ook de jeugd. Woensdag 23 augustus zal voor hen van 17:00 uur tot 18:00 uur de hele boel weer beginnen. Iedereen is welkom, ook kinderen die nog geen lid zijn maar misschien wel willen worden. Ook de meisjes kunnen komen want we zijn nog steeds op zoek naar toekomstige talenten.

Deze week voor de selectie en vrouwen de eerste wedstrijden. Vanavond om 19:30 neemt zaterdag 1 het op tegen 1e klasser Te Werve. Direct aan de bak dus. In het kader van het Finasecure Toernooi van Semper Altius vind deze wedstrijd plaats op Sportpark Hoekpolder in Rijswijk. Morgenavond spelen de Vrouwen een oefenwedstrijd tegen HDV. Plaats van handeling is het Zuiderpark en de aanvang is 20:00 uur. Vrijdag 25 augustus treed zaterdag 1 weer aan en dan tegen ODB. Aanvang 19:30 uur aan d Alberdastraat. Zaterdag en zondag ook nog wedstrijden in het kader van toernooien.

Op de website hebben we een artikel gepubliceerd over het nieuwe digitale wedstrijdformulier en de App die daarvoor gebruikt moet gaan worden. Voor aanvoerders en leiders (vanaf JO-12 tot aan de senioren) die daar toe behoefte hebben zijn wij volgende week dinsdag 29 augustus vanaf 20:00 uur in de kantine om e.e.a. verder te verduidelijken.

Deze week verschenen artikelen:
Jeugd gaat weer beginnen
Moet de contributie omhoog?
Nieuw: het digitale wedstrijdformulier

Tot volgende week!

Webteam Duindorp SV

U kunt zich hier afmelden voor de nieuwsbrief.