Duindorp SV 17/18-13


Beste Bezoeker,
 
Zo, de kop is er af. De eerste officiële wedstrijden zijn gespeeld. Het eerste behaalde een klinkende overwinning op RAS, de veteranen dolven helaas het onderspit tegen de scheidsrechter van TAC '90. JO-19 1 en MO-17 1 verloren nipt terwijl JO-11 1 ruim won. Helaas kwam JO-9 1 niet aan spelen toe omdat de tegenstander niet kwam opdagen. OP de zondag een monsteroverwinning van Zondag 1 en een gedecideerde overwinning van de vrouwen.

Komend weekend speelt Zaterdag 1 uit bij Vredenburch. Alleen de Veteranen en JO-11 1 spelen thuis op zaterdag. Ook zondag alleen uitwedstrijden op Football Factory na.

Vriendelijk verzoeken wij de leiders en aanvoerders om de kleedkamers redelijk opgeruimd achter te laten. Dat wil zeggen de lege flessen terugbrengen naar de bar, vuil even aanvegen en in de daarvoor bestemde vuilnisbakken. Na de training graag de doeltjes weer aan de zijkanten neerzetten en wel zodanig dat zij niet half op het veld staan. De medewerkers van de gemeente gaan er bij het maaien omheen als ze wel op het veld staan.

Deze week verschenen artikelen:
Duindorp SV overtuigend in eerste bekerduel
Nieuws van de KNVB over het nieuwe wedstrijdformulier

Aankomende activiteiten:


Tot volgende week!

Webteam Duindorp SV

U kunt zich hier afmelden voor de nieuwsbrief.