Duindorp SV 17/18-14


Beste Bezoeker,
 
De afgelopen weken worden gekenmerkt door een onstuimige groei bij de jeugd. Dat is mooi want de jeugd heeft de toekomst. Maar die toekomst die zou nog wat rooskleuriger kunnen zijn als met die groei bij de jeugd ook een groei bij het aantal vrijwilligers te bespeuren zou zijn maar daar stokt het helaas. Er zijn al wel leiders en trainers bijgekomen maar andere taken zoals barbezetting, fluiten van wedstrijdjes en andere zaken blijven een zorgenkindje

Wij roepen daarom ouders en spelers op om de handen uit de mouwen te steken en zo af en toe een paar uurtjes te investeren in onze mooi groeiende club. Wil jij later vertellen dat jij hebt meegeholpen tijdens deze florissante periode? Meld je dan aan bij één van de bestuursleden en vertel wat jij graag zou willen betekenen. Vele handen maken licht werk!

De eerste weken van inwoning van HVV Football Factory zitten er op en hebben voor de nodige verschuivingen gezorgd. Verschuivingen waar niemand op zat te wachten maar die wel noodzakelijk waren gelet op de aanspraak van Football Factory op trainingstijden. Niet leuk natuurlijk als je van jouw vertrouwde tijdstip wordt verbannen. Maar helaas kunnen we niet anders. Hadden zij niet bij ons ingetrokken dan had u wellicht dit seizoen al voor een gesloten poort gestaan en daar zit niemand op te wachten. Op de Algemene Leden Vergadering, zet vast in uw agenda dat deze op 21 november plaats vind, zal het bestuur verduidelijken hoe wij tot deze samenwerking zijn gekomen.

Afgelopen weekend en met name op de zaterdag werd gekenmerkt door afkeuringen na de hevige regenval van de dagen daarvoor. Zaterdag 1 kwam wel in actie en moest helaas het onderspit delven tegen en bij Vredenburch. Zaterdag a.s. kunnen zij alsnog de volgende ronde bereiken door tegen Oegstgeest te winnen. Aftrap op Houtrust zoals gewoonlijk 14:00 uur. Zondag weer drie wedstrijden thuis, zowel Zondag 1 als Vrouwen 1 en ook Football Factory 2.

De link naar het programma van de komende weken

 
Aankomende activiteiten
Tot volgende week!

Webteam Duindorp SV

U kunt zich hier afmelden voor de nieuwsbrief.