Duindorp SV 17/18-18


Beste Bezoeker,

Afgelopen weekend speelde het eerste voor de vierde achtereenvolgende keer gelijk. Wel de ongeslagen status behouden maar nog geen driepunter. Dan de eerste drie punten maar meenemen uit Naaldwijk dit weekend! Het tweede behaalde een ruime overwinning en de veteranen leden een ingecalculeerd verlies. Zondag 1 wist ternauwernood de drie punten uit het Zuiderpark weg te slepen. Bij de jeugd wisselende resultaten van een ruime overwinningen tot eerste verliespartijen. Maar verliezen hoort er ook bij! Het volledige programma vind u door weer hier te klikken.

De Algemene Leden Vergadering staat gepland voor dinsdag 21 november. Volgende week zal de agenda gepubliceerd worden.

Wij willen er nogmaals op wijzen dat de doeltjes na de trainingen weer terug geplaatst dienen te worden rond veld 2 en wel op zo een manier dat de gemeente er geen last van heeft bij het onderhoud van de velden. Ook dienen gebruikte materialen terug gelegd te worden vanwaar ze gepakt zijn.

Tenslotte het verzoek om met ons clubgebouw inclusief de kleedkamers om te gaan zoals het hoort. Dus schoenen buiten af kloppen en niet in de kleedkamer en al zeker niet tegen de muur of in de wasbak. Vuil in de daarvoor bedoelde afvalbakken en daarin zeker geen flessen. Ook in de kantine zou het prettig zijn als lege flesjes aan de bar worden ingeleverd, eten wat op de grond is gevallen in de afvalbakken wordt gegooid en stoelen weer op hun plek worden gezet. Dat doen jullie thuis toch ook? Waarom dan niet op de club?

Tot volgende week!

Webteam Duindorp SV

U kunt zich hier afmelden voor de nieuwsbrief.