Duindorp SV 17/18-19


Beste Bezoeker,

Afgelopen weekend speelde het eerste voor de vijfde maal gelijk. De ongeslagen status blijft dan wel gehandhaafd maar een keer drie punten pakken zou ook mooi zijn. Laten we dat dan maar zaterdag thuis tegen Maasdijk eens doen. Zondag 1 moest voor een kwartier naar Warmond en zijn helaas uit de beker. Vrouwen 1 behaalde de eerste overwinning en wel bij onze vrienden van Football Factory, wel de Leidse tak. Voor het volledige programma klikt u weer hier.

De agenda voor de Algemene Leden Vergadering op dinsdag 21 november moeten we helaas een week doorschuiven.

Dit weekend een Halloween spektakel voor de jeugd. Zaterdag wordt het griezelen geblazen op Houtrust. Alle registers worden opengetrokken om de jeugd de stuipen op het lijf te jagen en een onvergetelijke avond te bezorgen. De kantine blijft daarom ook langer open. Het is de teams al verzocht maar graag jullie medewerking om de kleedkamers bijtijds en opgeruimd te verlaten.

Tenslotte het verzoek om ook na de training de kleedkamers normaal achter te laten. Je schoenen buiten uit kloppen en niet op anderhalve meter hoogte in de douche ruimte. En als je een keer een geintje uithaalt me nat WC-papier kom dan ook voor de gevolgen op en ruim de rotzooi op!

Tot volgende week!

Webteam Duindorp SV

U kunt zich hier afmelden voor de nieuwsbrief.