Duindorp SV 17/18-20


Beste Bezoeker,

De Algemene Leden Vergadering van 21 november is om organisatorische reden uitgesteld. Zodra een nieuwe datum bekend is zullen wij deze mededelen.

Afgelopen zaterdag de eerste driepunter voor Zaterdag 1. Maasdijk werd gedecideerd aan de kant gezeten met een paar fraaie doelpunten. Ook de Veteranen, Zondag 1 en Vrouwen 1 wonnen hun wedstrijden. Bij de jeugd ook een paar fraaie en ruime uitslagen.

Komend weekend gaat Zaterdag 1 naar Madesteijn om het daar op te nemen tegen GDA. Altijd een lastige tegenstander maar wij hopen de drie punten weer mee te nemen naar Houtrust. Voor het volledige programma klikt u weer hier.

Zaterdag was het een schitterend Halloween feest voor de jeugd. Een route door de kleedkamers en de bosjes om de velden deed menig kind schrikken. Wij bedanken de organisatie en de vele vrijwilligers voor het mogelijk maken van deze avond! Graag willen wij ook nog wat impressies op de website plaatsen dus wie er nog foto's of korte filmpjes heeft die kan die sturen naar webteam@duindorpsv.nl.

Tenslotte brengen wij de aankomende bingo en klaverjas/joker avond onder de aandacht. Deze worden gehouden op 17 en 24 november.
Webteam Duindorp SV

Deze week verscheen artikelen:
Algemene Leden Vergadering uitgesteld
Pupil van de week

Tot volgende week!

U kunt zich hier afmelden voor de nieuwsbrief.