Duindorp SV 17/18 22


Beste Bezoeker,

Deze zaterdag thuis maar één wedstrijd en wel van het eerste tegen MSV '71. Zal de ongeslagen status behouden blijven en ook deze wedstrijd gewonnen worden? Kom het bekijken vanaf 14:00 uur. Verder een Duindorp invasie bij RKDEO en een paar wedstrijden die uitgesteld zijn of verschoven i.v.m. de intocht van Sinterklaas.

Op zondag de clash tussen het eerste en Football Factory 4. Deze wedstrijd begint om 10:30 uur en bij winst blijft de koppositie verzekerd. De vrouwen spelen uit tegen Graaf Willem II VAC om 14:30 uur. Het volledige programma vind u door weer hier te klikken.

Deze week arriveert Sinterklaas in Nederland en hij heeft al aangekondigd om samen met zijn Zwarte Pieten op woensdag 29 november Duindorp SV met een bezoek te vereren. Vanaf 15:00 wordt er dan eerst een feestje gevierd met natuurlijk wat te drinken en te snoepen, een bingo en Pietendisco en natuurlijk een cadeautje!.

De toegang is tot 9 jaar en is voor leden en kinderen en kleinkinderen van leden. Inschrijven kan via de formulieren bij de bar en de eigen bijdrag is € 7,50 per kind.

Aankomende activiteiten:

Tot volgende week!


Webteam Duindorp SV

U kunt zich hier afmelden voor de nieuwsbrief.