Duindorp SV 17/18 25


Beste Bezoeker,

De laatste loodjes alweer van 2017. Aleen deze week nog thuiswedstrijden volgende week alleen een paar uitwedstrijden. Nadat afgelopen zaterdag thuis alles werd afgelast kon er zondag wel worden gespeeld. Zondag 1 won dik en de vrouwen moesten het onderspit delven tegen de koploper. Dit weekend dus een volprogramma thuis met als klapstuk het eerste thuis tegen Ariston '80. Zij hebben gestunt tegen de koplopers en zijn een hele wisselvallige competitie aan het spelen. Onze mannen zijn dus gewaarschuwd. Verder veel jeugd en de veteranen. Zondag wordt het complex benut door Football Factory met als afsluiter hun vrouwen tegen onze vrouwen. Helaas wel om 16:00 uur dus een lichtwedstrijd. Voor het volledige programma klikt u weer hier.

Deze week de laatste thuiswedstrijden van 2017 en dat mag niet onopgemerkt voorbijgaan. Daarom na afloop van de wedstrijd tegen Ariston '80 een optreden van:


Bertha Verbeek


Een uitstekende zangeres met een fraaie stem! Mede mogelijk gemaakt door Sportcafé Tops!

Volgende week dinsdag om 19:00 uur is de Algemene Leden Vergadering. Aanvang is 21:00 uur in de kantine. Alleen leden boven de 18 zijn welkom!

Volgende week de laatste nieuwsbrief van dit jaar. Daarin de laatste trainingsdata en ook wanneer we weer gaan beginnen!

Tot volgende week!

 Webteam Duindorp SV

U kunt zich hier afmelden voor de nieuwsbrief.