Duindorp SV 17/18 26


Beste Bezoeker,
 
Het nieuwe jaar tegemoet
We beginnen met iedereen een prettig, gezond en sportief 2018 toe te wensen. Dat alles maar zo mag gaan zoals jullie hopen. Om elkaar persoonlijk de beste wensen toe te wensen is er zaterdag 6 januari vanaf 15:00 uur de Nieuwjaarsreceptie. Dan zullen ook een drietal leden in het zonnetje gezet worden vanwege een jubileum. Wij hopen dan ook op een grote opkomst!

Algemene Leden Vergadering van 12 december 2017
De belangrijkste uitkomst van de afgelopen ALV is dat er een commissie in het leven is geroepen die de structuur van de vereniging gaat bekijken en dat zal trachten om te zetten in een bestuursvorm die heden ten dage gangbaar is. Als de functies bekend zijn zal daarna bekeken worden wie benaderd zal worden om zitting in het nieuw te vormen bestuur te nemen. Wij houden jullie op de hoogte!

Crowdfunding
De crowdfunding actie voor het trainingskamp (het busvervoer naar en van de luchthavens) staat op de website. Donaties kunnen daar gedaan worden. Mocht er meer worden opgehaald dan zal dit naar de jeugd worden overgemaakt! Steun daarom dan ook deze actie!

Komende activiteiten


Laatst verschenen artikelen:


Voorbereiding tweede seizoenshelft
Nieuwe Crowdfunding actie

Tot de volgende keer!
  
Webteam Duindorp SV

U kunt zich hier afmelden voor de nieuwsbrief.