gaslicht.com logo2

Duindorp SV – Contributie

Duindorp SV is een vereniging met één van de laagste contributies in de regio, vooral voor de jeugd en daar zijn wij trots op. Wij willen voetbal voor iedereen toegankelijk houden en om dat nog eens extra te benadrukken werken wij ook met de Ooievaarspas, een pas om met korting deel te nemen aan culturele activiteiten maar ook om met korting te sporten, bedoeld voor die mensen die het wat minder breed hebben.

Onze contributie wordt geïnd door Club Collect die elk lid persoonlijk benadert hoe men wil betalen. Dit kan ineens maar ook in termijnen. Daarvoor is het belangrijk dat jouw contactgegevens (adres, mail en mobiele nummer) correct staan in onze ledenadministratie. Wijzigingen kunnen altijd worden doorgegeven via ledenadmie@duindorpsv.nl.

Categorie Zonder Ooievaarspas Met Ooievaarspas
Senioren € 200,00  € 100,00
Junioren € 100,00 € 0,00
Pupillen € 90,00 € 0,00
Ukkies € 15,00 € 0,00
Niet spelende leden € 70,00 € 35,00

Wij willen er op wijzen dat houders van een Ooievaarspas deze in het begin van het seizoen dienen te laten scannen zodat de door de gemeente Den Haag gegeven korting kan worden verrekend. Laat men deze niet scannen dan is men het gehele originele bedrag verschuldigd.