gaslicht.com logo2

Duindorp SV – Lid worden

Lid worden van een leuke gezellige voetbalvereniging? Dan ben je bij Duindorp S.V. aan het goede adres! We streven naar een sfeer op de club waar iedereen zich thuis voelt en plezier beleeft aan het voetbalspel.

Als je lid wilt worden, stuur dan een email aan: ledenadmie@duindorpsv.lnl
De aanmelding verloopt als volgt:

Er wordt contact opgenomen door Duindorp S.V. via de email, waarin direct wordt aangegeven of er plaats is, de aanmeldingsprocedure wordt toegelicht en het aanmeldingsformulier bijgevoegd.

Intakegesprek
Bij aanmelden wordt altijd een intakegesprek gehouden door iemand van het (jeugd)bestuur. Er wordt bij dit gesprek het één en ander over onze vereniging verteld. Het aanmeldingsformulier wordt doorgenomen en dit formulier wordt verwerkt door onze ledenadministratie. Je ontvangt een bevestiging vanaf het moment dat je bent ingeschreven.

Wat neem je mee bij het intakegesprek?

  • indien jonger dan 18 jaar, minimaal één ouder of verzorger;
  • kopie legitimatiebewijs (vanaf 16 jaar);
  • 1 pasfoto (vanaf 10 jaar) voor je spelerspas.

Tenue
Ieder spelend lid van Duindorp S.V. krijgt van de vereniging een compleet gesponsord tenue, tas en trainingspak.

Overschrijving
Het is niet meer nodig om een papieren overschrijvingsformulier in te vullen en op te sturen. Vanaf heden gaan alle overschrijvingen digitaal.

Spelerspas

Als iemand lid wordt van Duindorp S.V. die 10 jaar of ouder is, moet hij/zij 1 pasfoto inleveren voor de aanvraag van een spelerspas. Deze pas wordt door de vereniging aangevraagd bij de KNVB. Spelers van 10 jaar en ouder zijn alleen speelgerechtigd als de vereniging in het bezit is van een geldige spelerspas.