Hoofdsponsors

prev next

Bus trainingskamp

Verjaardagen

 

Sponsor mee!

Aanmelden Nieuwsbrief

captcha 

Advertentie

 

Logo 1482x1437 Vertical

e-Boekhouden.nl

Hoofdsponsors

Onlangs geopend aan de Zeekant op de Scheveningse boulevard! Een zeer fraai ingericht sportcafé waar op diverse schermen alle mogelijke sportwedstrijden kunnen worden bekeken, zelf een potje kan worden gedart en natuurlijk een drankje en klein hapje kan worden genuttigd. Zowel binnen als buiten op het heerlijke terras.

Sport café Tops
Zeekant 33
2586 AA  Den Haag

Met onze steeds wisselende voorraad en concurrerende prijzen onderscheiden wij ons van de concurrentie en zijn wij daardoor de specialist op het gebied van verhuur van auto's in Den Haag en regio. DTF autoverhuur staat voor betaalbaar & betrouwbaar.

DTF Autoverhuur
Zonweg 18
2516 BM  Den Haag
06 - 49049000
www.dtf.autoverhuur.nl

Wij zijn voor diverse tegelwerken in te schakelen zoals lijmen van wanden en vloeren of vloeren in specie gelegd van alle soorten maten tegels en natuursteen. Wij verrichten tegelwerk in zowel renovaties als nieuwbouw woningen en kantoorpanden. Ook voor particulier werk, overheids instellingen en buitenwerk kunnen wij U van dienst zijn.

Proto Tegelzetbedrijf VOF
Pluvierstraat 367
2583 GV  Den Haag
Tel. 06 - 52579762
www.prototegelzetbedrijf.nl


U bent bij Elektrotechnisch installatiebureau SP Elektra aan het juiste adres voor diverse elektrotechnische werkzaamheden. Onze uitgebreide expertise beslaat alles van het simpele stopcontact en meterkast tot aan bussystemen, domotica en LED verlichting. Wij verzorgen alles, van een wooninstallatie tot en met installaties voor het bedrijfsleven, scholen en detailhandel. Zo heeft S&P Elektra ook ruime ervaring in telefonie, inbraak- en brandmeldsytemen, datanetwerken en nog veel meer. Neemt u gerust contact met ons op voor informatie of een vrijblijvende offerte.

S&P Elektra
Nieboerweg 63
2583 JV  Den Haag
www.senpelektra.nl

   
 

Copyright © 2017. Template created bij Webteam Duindorp SV