Hoofdsponsors

prev next

Bus trainingskamp

Verjaardagen

 

Sponsor mee!

Aanmelden Nieuwsbrief

captcha 

Advertentie

 

Logo 1482x1437 Vertical

e-Boekhouden.nl

Wordt sponsor!

Duindorp SV timmert aan de weg!

We zijn wel de kleinste Scheveningse voetbal vereniging maar zeker niet de minste. Met de wortels in de Scheveningse wijk Duindorp hebben wij een behoorlijk grote doelgroep. Uit, maar ook van buiten deze wijk, komen onze leden.

Na jarenlang in de kelder van het Haagse amateurvoetbal te hebben gebivakkeerd met af en toe een promotie maar meestal gevolgd door een degradatie heeft het huidige bestuur haar ambities uitgesproken. Wij willen een stabiele 3e klasser zijn en de jeugd weer de kans geven recreatief voetbal bij een vanouds gezellige vereniging te beoefenen.

Dat kunnen wij allemaal niet zelf bewerkstelligen, daar hebben wij hulp bij nodig. Hulp van onze leden maar ook hulp van de ondernemers in ons doelgebied maar ook van daarbuiten.

Hier onder vindt u de mogelijkheden van sponsoring die wij momenteel bieden. Kijkt u eens, wellicht staat er een optie bij die uw mogelijkheden om uw naamsbekendheid te vergroten er tussen zit. Of misschien heeft u al binding met Duindorp SV en wilt u dit d.m.v. sponsoring ook uiten.

Of heeft u andere wensen, alles kan besproken worden. Neem daarom dan gerust contact met ons op!

Word sponsor van Duindorpsv
Voor meer informatie :
Frank de Snoo
06-52674588 email : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Pakket 1 Pakket 2 Pakket 3 Pakket 4
Reclamebord 300 x 82 Reclamebord 300 x 82 Reclamebord 300 x 82 Logo op website
Logo op website Logo op website   TV-reclame kantine
TV-reclame kantine TV-reclame kantine    
Wedstrijdbal      
Kosten per jaar € 350,00(excl. aanmaak bord) Kosten per jaar € 300,00(excl. aanmaak bord) Kosten per jaar € 250,00(excl. aanmaak bord) Kosten per jaar € 100,00

 

Overige mogelijkheden Prijs
Logo op website € 75,00 per jaar
TV-reclame op website € 75,00 per jaar
Wedstrijdbal € 50,00
Kleding sponsor In overleg
Sponsor div. materialen In overleg

Copyright © 2017. Template created bij Webteam Duindorp SV